Calibra - prohlášení o netestování

29. 3. 2012

Dobrý den,
těší nás Váš zájem o naše krmivo Calibra, jež jsme vyvinuli ve spolupráci s Veterinárními analytickými laboratořemi Plzeň a předsedou asociace veterinárních lékařů malých zvířat ČR a SR MVDr. Otou Humlem. Krmivo Calibra dnes patří oprávněně do kategorie superprémiových krmiv, nejvyšší kvality. Základem pro naše receptury je pouze kvalitní drůbeží nebo jehněčí maso s rýží nebo losos s bramborem. Calibra neobsahuje ani chemické konzervanty ani umělá barviva ani geneticky modifikované suroviny. Je obohacená o různá aditiva (přísady) jako např. lososový olej, kloubní preparáty (glukosamin,chondroitinsulfát), výtažky z juky apod. Calibra je označována jako hypoalergenní krmivo, což znamená že neobsahuje nejčastější potravní alergeny (pšenice, sója, mléko, vejce...), složení Calibry odpovídá nejpřísnějším požadavkům a jedná se o dieteticky velmi vytříbené krmivo.

Prohlášení:

Nové receptury nelze připravit bez předchozího zkrmování vybrané skupině zvířat. Toto se ovšem děje pouze na domluvených chovatelských stanicích a to vždy ve spolupráci přímo s chovateli. Majitelé zvířat samozřejmě mohou od zkrmování kdykoliv odstoupit. Doposud se nestalo, že by receptura měla negativní vliv na zdraví zvířat a musela být z krmné dávky vysazena. Tímto tedy můžeme závazně potvrdit, že se krmivo Calibra v žádném případě netestuje na zvířatech chovaných v laboratorních podmínkách.

Petr Miko

Produktový manažer