Virtuální adopce

Dálková podpora vámi vybraného zvířete, tzv. virtuální adopce nebo adopce na dálku znamená stát se „kmotrem“ či „adoptivním páníčkem na dálku“ zvířete, které si vyberete a hradit mu dle domluvy a výběru krmení, ustájení a veterinární péči/ošetření, na což vám můžeme vystavit i certifikát a uvádět vás u konkrétního zvířete jako jeho „patrona“ či výše uvedená označení, posílat vám fotky zvířete a informovat vás průběžně o veškerých aktualitách.
 
Spousta lidí si nemůže vlastní zvíře dovolit, například kvůli dlouhé pracovní době, alergii, pronajímateli bytu či spolubydlícímu, a přesto po něm velmi touží. Tohle je možnost třeba právě pro ně nebo pro ty, kteří už doma zvířata mají a další mít nemohou, přesto by rádi nějakému v tísni pomohli. Kromě dálkové podpory je samozřejmostí možnost pravidelného navštěvování či venčení a tak dále, vše je o domluvě.
 
Tento typ adopce je vítaný hlavně i pro špatně umístitelná zvířata, stará, nemocná nebo zůstávající v naší péči na dožití.
Momentálně volní k virtuálce: Kuba, Ferda, Flí, Jiřinka, zakrslíci Karlička, Toníček, Skořík, osmáci

Viz galerie „Hledají domov“

Dle domluvy i hospodářská zvířata
(zachráněné ovečky, kozičky, prasátka, králíčci, opeřenci)

Za jakýkoliv finanční dar Vám
mnohokrát děkujeme.

Bankovní převod na náš účet: 2500230450/2010 Fio banka
Bankovní spojení pro platby v EUR v SR: 2500230450/8330
IBAN: CZ2320100000002500230450
BIC kód/SWIFT: FIOBCZPPXXX
(Příchozí a odchozí platby ČR – SR – zdarma!)

!! Při platbě kartou online se může zobrazit chybová hláška (viz fotka). Hlášku můžete ignorovat. Jedná se o chybu na straně Paypal. Transakce se úspěšně dokončí i přes tuto zobrazenou chybu.